Spînu a cumpărat Jurnal TV? Grosu: „Când încearcă politicienii să-și tragă o televiziune, nu fac decât să „îngroape” echipa”
Full Article 2 minutes read

Spînu a cumpărat Jurnal TV? Grosu: „Când încearcă politicienii să-și tragă o televiziune, nu fac decât să „îngroape” echipa”

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) nu a avut, nu are și nici nu va avea post de televiziune sau radio. Declarația a fost făcută de președintele Parlamentului și liderul PAS, Igor Grosu, după ce în spațiul public a fost lansată informația precum că ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, care este membru al formațiunii politice, a achiziționat Jurnal TV. Igor Grosu a menționat că, atunci când un politician își cumpără o televiziune sau radio, nu face nimic altceva decât să-și „compromită” propria echipă.

În cadrul ediției din 13 iunie a emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV, Igor Grosu a fost solicitat să comenteze informații privind faptul că colegul său de partid, Andrei Spînu, ar fi cumpărat Jurnal TV.

PAS-ul nu a avut, nu are și nu o să aibă nici televiziune, nici radio pentru că fiecare trebuie să se ocupe cu ce îi place. Politicienii să facă politică, ziariștii – ziaristică, business-ul – bisness. Dacă nu încurci lucrurile acestea, atunci trăiești foarte bine, liniștit, te concentrezi pe care crezi tu că faci mai bine. La un moment dat, dacă o să consideri că trebuie să faci o schimbare, o s-o faci. Dar nu le amesteca. Asta-i sfatul pentru toți. Pentru că atunci când încearcă politicienii să-și tragă o televiziune, un radio, nu fac decât să „îngroape” sau să compromită echipa, brand-ul acela”, a declarat speaker-ul Grosu.

De asemenea, moderatorul emisiunii, Vitalie Călugăreanu, a declarat că informația privind achiziționaea Jurnal TV de către ministrul Infrastructurii este „falsă”. Jurnalistul a spus că această informație a fost lansată în spațiul public cu scopul de a „decredibiliza” televiziunea, din cauza rating-urilor înalte pe care le are.

***

Precizăm că, pe 12 iunie, într-o postare pe canalul său de Telegram, liderul Partidului Național Moldovenesc, Dragoș Galbur, a scris că „a primit confirmare din trei surse” că Andrei Spînu a cumpărat Jurnal TV.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: