Stoianoglo: Dosarul impotriva lui Veaceslav Platon a fost falsificat în totalitate
Full Article 1 minutes read

Stoianoglo: Dosarul impotriva lui Veaceslav Platon a fost falsificat în totalitate

Dosarul impotriva lui Veaceslav Platon a fost falsificat în totalitate. Declarația a fost făcută de procurorul general al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, în cadrul unui briefing din 18 mai. De asemenea, acesta a declarat căunul dintre principalii beneficiari ai furtului miliardului este Vladimir Plahotniuc.

Alexandr Stoianoglo a declarat că Veaceslav Platon a fost condamnat absolut ilegal și că acesta trebuie să beneficieze de un nou proces de judecată.

„Acuzarea a fost întemeiată pe aprecieri intenționat denaturate și interpretarea eronată a faptelor care rezultau din acuzațiile în privința lui Șor. Prin urmare, cetățeanul Platon a fost condamnat absolut ilegal și absolut ilegal pus să ispășească pedeapsa. În baza probeleor acumulate, Procuratura va iniția procedura de revizuire a sentințelor acestuia și va insista pe examinarea echitabilă a cazului, lucru de care anterior a fost privat”, a spus Stoianoglo.

De asemenea, procurorul general a declarat că unul dintre principalii beneficiari ai furtului miliardului este Vladimir Plahotniuc.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: