Suicid cu mâinile legate la spate? Bărbat de 32 de ani, găsit mort în condiții suspecte într-un apartament din Chișinău
Full Article 1 minutes read

Suicid cu mâinile legate la spate? Bărbat de 32 de ani, găsit mort în condiții suspecte într-un apartament din Chișinău

Polițiștii au fost alertați dau privire la un cadavru depistat într-un apartament pe strada Mihail Kogălniceanu din Chișinău. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, care locuia singur. Versiunea examinată de polițiști este suicid. 

Cazul a avut loc pe 22 ianuarie, la ora 15:40.

Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei Natalia Stati, la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Poliției, împreună cu echipa de experți criminaliști și medicul legist.

Oamenii legii au stabilit că tatăl persoanei decedate a solicitat și intervenția Inspectoratului General pentru Situații Excepționale, care a deblocat ușa apartamentului în care se afla cadavrul.

„Ulterior, în dormitorul apartamentului s-a depistat cadavrul bărbatului de 32 ani cu mâinele prinse la spate”, a comunicat reprezentata Poliției.

La examinarea cadavrului de către medicul legist, leziuni corporale vizibile nu au fost depistate. Se menționează că bărbatul locuia în chirie, de unul singur.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Versiunea examinată de polițiști este suicid.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: