Tânăra și copilul ei de o lună, căutați de mai multe zile, găsiți de polițiști la Căușeni
Full Article 2 minutes read

Tânăra și copilul ei de o lună, căutați de mai multe zile, găsiți de polițiști la Căușeni

Tânăra și copilul ei de o lună, căutați timp de câteva zile, au fost găsiți pe 7 august. Informația a fost comunicată pentru NewsMaker de Inspectoratul General al Poliției. Potrivit Inspectoratului, femeia se afla la domiciliul unui bărbat în vârstă de 53 de ani, cu care este în concubinaj. Atât ea cât și copilul sunt în afara oricărui pericol. Totuși, polițiștii au sesizat autoritatea tutelară, iar familia urmează a fi evaluată pentru siguranța copilului. Precizăm, femeia care a semnalat dispariția a spus că tânăra ar face parte dintr-un grup al persoanelor care consumă droguri. Totodată, femeia presupunea că și bărbatul este parte a acestuia. 

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat pentru NewsMaker că polițiștii au găsit tânăra și copilul ei de o lună într-o localitate din raionul Căușeni.

„În urma măsurilor întreprinse de polițiști, la data de 7 august a fost depistată mama și copilul într-o localitate din raionul Căușeni. Femeia locuiește la domiciliul unui bărbat în vârstă de 53 de ani cu care este în concubinaj. Atât tânăra cât și copilul sunt în afara oricărui pericol”, a comunicat reprezentanta poliției.

Potrivit ofițerului de presă, oamenii legii au sesizat Autoritatea tutelară locală și „urmează să fie convocată Echipa multidisciplinară în scopul evaluării familiei și asigurării unei siguranțe pentru copil”.

Amintim, în ultimele zile, o femeie solicita suportul cetățenilor pe rețelele de socializare pentru a găsi un bărbat care, potrivit ei, a răpit o tânără de 20 de ani și pe copilul de o lună. Femeia spunea că bărbatul este din Anenii Noi, iar cele două persoane ar fi fost răpite dintr-un spital. Poliția a confirmat, pentru NewsMaker, înregistrarea cazului și întreprinderea unor acțiuni în acest sens. Potrivit femeii care a semnalat cazul pe online, tânăra dispărută ar face parte dintr-un grup al persoanelor care consumă droguri. Femeia presupunea că și bărbatul este parte a acestuia. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: