Tânărul care a căzut într-un mall din capitală a fost operat. Ce spun medicii despre starea sa?
Full Article 2 minutes read

Tânărul care a căzut într-un mall din capitală a fost operat. Ce spun medicii despre starea sa?

Tânărul care a căzut de la 7 metri înălțime, în timp ce filma pentru TikTok a fost operat, iar în prezent, starea sa este stabilă. Informația a fost confirmată pentru Pro TV Chișinău de către directorul Institutului de Medicină Urgentă, Mihail Ciocanu, care a precizat că victima urmează să suporte și alte operații.

Medicul a precizat că tânărul de 22 de ani a suferit mai multe traumatisme și a fost adus la spital în stare de șoc.

„A fost supus imediat intervenției chirurgicale pentru a scoate hematomul pleural pe care îl avea ca rezultat al fracturii coastelor, pentru a da posibilitate plămânilor să respire. De asemenea, a fost operat la femur, unde avea fracturi multiple. Celelalte intervenții chirurgicale la coaloana vertebrală, pentru claviculă, le vom face treptat. Cred că va avea nevoie de cel puțin patru intervenții chirurgicale”, a declarat medicul.

Directorul IMU a precizat că, în prezent, starea sa este stabilă cu o evoluție bună. Acesta este internat în secția de Terapie Intensivă.

***

Incidentul s-a produs pe 15 ianuarie, într-un centru comercial din capitală. Potrivit poliției, tânărul, în vârstă de 22 de ani se afla în incinta centrului comercial împreună cu niște prieteni. Din cele spuse de amicii acestuia, tânărul a vrut să facă un filmuleț pentru TikTok.

Acesta ar fi urcat pe balustrada de la escalator, ulterior a pierdut echilibrul și a cazut în gol de la înălțimea de 7 m. Cazul este documentat în continuare de către angajații poliției.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: