Un tânăr a căzut în gol într-un centru comercial din capitală, în timp ce se filma pentru TikTok
Full Article 2 minutes read

Un tânăr a căzut în gol într-un centru comercial din capitală, în timp ce se filma pentru TikTok

Un tânăr de 22 de ani a căzut de la înâlțimea de circa 7 metri. Incidentul s-a produs pe 15 ianuarie, într-un centru comercial din capitală. Victima a fost transportată la spital, scrie Unimedia.info.

Potrivit poliției, tânărul, în vârstă de 22 de ani se afla în incinta centrului comercial împreună cu niște prieteni. Din cele spuse de amicii acestuia, tânărul a vrut să facă un filmuleț pentru TikTok.

Acesta ar fi urcat pe balustrada de la escalator, ulterior a pierdut echilibrul și a cazut în gol de la înălțimea de 7 m. Cazul este documentat în continuare de către angajații poliției.

***

Nu este pentru prima oară când înregistrările pentru TikTok provoacă urmări nefaste. Pe 20 noiembrie, doi tineri din Strășeni au ajuns la poliție după ce s-au filmat cum efectuează mai multe împușcături în timp ce conduceau o mașină, iar imaginile au fost publicate pe TikTok.

Iar în noiembrie, trei tineri s-au filmat cum sar pe aripa avionului din fața Aeroportului. Aceștia au postat imaginile pe TikTok, iar poliția s-a interesat de acțiunile lor, pentru a-i trage la răspundere pentru huliganism.

Totodată, o tânără de 22 de ani a intrat în vizorul forțelor de ordine, după ce a vrut să-și crească popularitatea pe TikTok și s-a filmat îmbrăcată în uniforma Poliției.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: