Un tânăr a căzut în gol într-un centru comercial din capitală, în timp ce se filma pentru TikTok
Full Article 2 minutes read

Un tânăr a căzut în gol într-un centru comercial din capitală, în timp ce se filma pentru TikTok

Un tânăr de 22 de ani a căzut de la înâlțimea de circa 7 metri. Incidentul s-a produs pe 15 ianuarie, într-un centru comercial din capitală. Victima a fost transportată la spital, scrie Unimedia.info.

x

Potrivit poliției, tânărul, în vârstă de 22 de ani se afla în incinta centrului comercial împreună cu niște prieteni. Din cele spuse de amicii acestuia, tânărul a vrut să facă un filmuleț pentru TikTok.

Acesta ar fi urcat pe balustrada de la escalator, ulterior a pierdut echilibrul și a cazut în gol de la înălțimea de 7 m. Cazul este documentat în continuare de către angajații poliției.

***

Nu este pentru prima oară când înregistrările pentru TikTok provoacă urmări nefaste. Pe 20 noiembrie, doi tineri din Strășeni au ajuns la poliție după ce s-au filmat cum efectuează mai multe împușcături în timp ce conduceau o mașină, iar imaginile au fost publicate pe TikTok.

Iar în noiembrie, trei tineri s-au filmat cum sar pe aripa avionului din fața Aeroportului. Aceștia au postat imaginile pe TikTok, iar poliția s-a interesat de acțiunile lor, pentru a-i trage la răspundere pentru huliganism.

Totodată, o tânără de 22 de ani a intrat în vizorul forțelor de ordine, după ce a vrut să-și crească popularitatea pe TikTok și s-a filmat îmbrăcată în uniforma Poliției.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: