Tenis: moldoveanul Radu Albot a pierdut în fața sârbului Novak Djokovic VIDEO
Full Article 2 minutes read

Tenis: moldoveanul Radu Albot a pierdut în fața sârbului Novak Djokovic VIDEO

Tenismenul din Republica Moldova Radu Albot a jucat împotriva liderului mondial, Novak Djokovic, pe 26 august – la turneul de tenis din Statele Unite „US Open”. Deși a câștigat 8 game-uri în fața sârbului Novak Djokovic, Radu Albot a pierdut lupta și a ieșit din competiție. Rezultatul final a fost de 6-2, 6-2, 6-4 în favoarea lui Novak Djokovic.

Realmedia scrie că Novak Djokovic s-a impus cu 6-2, 6-2, 6-4 în faţa moldoveanului Radu Albot.

„Deși scorul final de 2-6, 2-6, 4-6 nu i-a fost favorabil, moldoveanul a oferit un meci plin de momente remarcabile și de determinare. Cu un procentaj impresionant de 73% la primul serviciu, Radu a reușit să câștige 59% dintre punctele jucate pe primul serviciu și a servit 2 ași în fața unui Djokovic bine cunoscut pentru jocul său imbatabil. De asemenea, Radu a câștigat 8 game-uri, arătând că poate ține piept cu demnitate celor mai mari jucători ai lumii. Albot a pus presiune asupra sârbului, reușind să câștige un maxim de 5 game-uri consecutiv și obținând 29 de puncte la primire. Faptul că a înfruntat cu curaj un jucător de calibrul lui Djokovic, care este recunoscut pentru dominația sa pe teren, este o dovadă a progresului și talentului său excepțional”, a comunicat sursa.

Aceasta a fost prima întâlnire directă dintre cei doi sportivi. S-a întâmplat după ce Albot a trecut de trei adversari și s-a calificat pe tabloul principal al probei de simplu masculin. Detalii AICI.

Novak Djokovici ocupă la moment locul II în ierarhia mondială și este unul dintre cei mai titrați jucători din istoria tenisului. Djokovic are în palmares un număr record de 24 de titluri de Grand Slam și s-a aflat timp de 428 de săptămâni în fruntea clasamentului mondial. Sârbul îl va înfrunta în turul următor pe compatriotul său Laslo Djere.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: