Trafic intens prin posturile vamale Leușeni și Sculeni. Poliția de Frontieră îndeamnă cetățenii să treacă prin alte posturi vamale
Full Article 40 second read

Trafic intens prin posturile vamale Leușeni și Sculeni. Poliția de Frontieră îndeamnă cetățenii să treacă prin alte posturi vamale

Trafic intens se înregistrează sâmbătă, 17 august, ora 11:00, prin posturile vamale Leușeni și Sculeni, potrivit Serviciul Vamal. Numărul funcționarilor a fost suplimentat acolo, iar în colaborare cu Poliția de Frontieră, au fost deschise piste suplimentare folosindu-se procedura „Revers”.

Circulația este îngreunată din cauza unor defecțiuni la Sistemele Informaționale ale Serviciului Vamal care funcționează, însă conexiunea cu Sistemul Poliției de Frontieră lipsește temporar. Specialiștii lucrează pentru restabilirea legăturii. Între timp, datele sunt introduse manual.

Pentru a reduce timpul de așteptare, Poliția de Frontieră recomandă traversarea prin posturile vamale Cahul, Leova-Bumbăta, Giurgiulești, Lipcani sau Costești.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: