Tragedie pe Nistru: Un moldovean înecat la granița cu Ucraina
Full Article 1 minutes read

Tragedie pe Nistru: Un moldovean înecat la granița cu Ucraina

Un bărbat de 55 de ani din Soroca s-a înecat în râul Nistru, la granița cu Ucraina. Conform Poliției de Frontieră, în seara zilei de 7 august, la ora 19:50, o patrulă din cadrul SPF Soroca a observat o persoană pe malul râului. Apropiindu-se pentru verificări, patrula a aflat că acesta apelase deja serviciul de urgență 112, raportând înecul unei alte persoane.

Cetățeanul care a solicitat ajutor a reușit să aducă victima la mal și a încercat să-i acorde primul ajutor medical. Din păcate, acesta era deja decedat.

Angajații SPF Soroca au asigurat securitatea zonei până la sosirea unui echipaj de la Inspectoratul de Poliție Soroca.

Poliția de Frontieră îi îndeamnă pe cetățeni să fie precauți și atenți la semnele de avertizare, respectând recomandările IGSU. Este important să evite înotul în locuri neamenajate și nesupravegheate, să nu consume alcool înainte de a înota și, în caz de urgență, să apeleze imediat numărul 112.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: