Transportul public din Chișinău nu va funcționa până la sfârșitul zilei
Full Article 2 minutes read

Transportul public din Chișinău nu va funcționa până la sfârșitul zilei

Primăria capitalei a anunțat că circulația transportului public din municipiu rămâne sistată până la sfârșitul zilei. Decizia a fost luată din motive se siguranță.

„Conform datelor prezentate de stațiile meteorologice, cea mai mare cantitate de precipitații cade în Capitală. Vom reveni cu detalii despre reluarea activității troleibuzelor și autobuzelor”, a precizat primarul Ion Ceban.

Amintim că, prin decizia Comisiei Situații Excepționale Chișinău, s-a decis suspendarea circulației transportului public din capitală până la ora 16:00. De asemenea, se sistează activitatea instituțiilor educaționale, școli și grădinițe, din Chișinău pe parcursul a două zile, până joi, 11 ianuarie.  

A fost suspendată și activitatea instituțiilor publice, cu excepția celor implicate în deszăpezire și înlăturarea ghețușului, celor din sănătate și aflate în serviciul persoanelor care se află în situații de risc.  

Potrivit meteorologilor, la ora 14:00, grosimea stratului de zăpadă în Chișinău a ajuns la 16 cm, fiind cea mai mare valoare din țară. Conform datelor prezentate de stațiile meteorologice, cea mai mare cantitate de precipitații a căzut în Capitală. 

Autoritățile îndeamnă oamenii să nu pornească la drum în cazul în care nu se confruntă cu situații de urgență. În caz de necesitate, puteți apela la Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

Transportul public din Chișinău nu va funcționa până la sfârșitul zilei

Prima Sursă


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: