Trei sportivi moldoveni au evoluat deja la Jocurile Olimpice de la Paris. Rezultatele înregistrate
Full Article 2 minutes read

Trei sportivi moldoveni au evoluat deja la Jocurile Olimpice de la Paris. Rezultatele înregistrate

Trei sportivi din echipa Republicii Moldova de la Jocurile Olimpice au evoluat pe 27 iulie la competițiile din program. Este vorba despre țintașa Anna Dulce, înotătorul Pavel Alovațki și tenismenul Vladislav Ursu, care nu au reușit să se califice în finala probelor în care au concurat. 

Anna Dulce

În cadrul Olimpiadei de la Paris, Anna Dulce a participat la proba de tragere cu pistolul cu aer comprimat de la 10 metri alături de alți 43 sportivi. Aceasta s-a clasat pe locul 28, nereușind să se califice în finala probei sportive.

În etapa finală a acestei probe s-au calificat opt țintași din Ungaria, Coreea de Sud, India, Vietnam, China și Turcia.

Pavel Alovațki

Pavel Alovațki a participat în proba de înot pe distanța de 400 m, stil liber. Acesta a concurat în a doua manșă împotriva a șapte înotători din Estonia, Chile, Uzbekistan, Malayezia, Bosnia și Herțegovina, Peru și San Marino. Moldoveanul a înregistrat rezultatul 3:59.77, depășindu-l pe Loris Bianchi din San Marino.

În clasamentul general al rundei de calificare, Pavel Alovațki a ocupat locul 31. Opt înotători, care reprezintă Germania, Brazilia, China, Australia, SUA și Coreea de Sud, s-au calificat în runda finală a probei sportive.

Dintre înotători, pentru Republica Moldova va mai concura Tatiana Salcuțan (proba de înot pe distanța de 200 m, pe spate).

Vladislav Ursu

Vladislav Ursu a participat în proba de tenis de masă, jucând împotriva americanului Jha Kanak. Acesta a cedat în toate cele patru runde care s-au jucat.

Astfel, tenismanul moldovean nu s-a calificat în finala probei în care a concurat.

Vladislav Ursu este primul sportiv din Republica Moldova care a participat în proba de tenis de masă la Jocurile Olimpice.

***

Jocurile Olimpice și Parlimpice de la Paris s-au început pe 26 iulie. Republica Moldova este reprezentată de 26 de sportivi, care vor concura în cadrul a 10 probe.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: