Ucraina: un dezertor a fost împușcat mortal de un polițist de frontieră. A fost prins în apropiere de frontiera cu Moldova
Full Article 1 minutes read

Ucraina: un dezertor a fost împușcat mortal de un polițist de frontieră. A fost prins în apropiere de frontiera cu Moldova

Un militar ucrainean care a dezertat, împreună cu alți trei colegi, a fost împușcat mortal de un polițist de frontieră, după ce a fost prins și l-a atacat. Cazul a avut loc în seara de 14 iulie. Cei patru militari au fost prinși în apropiere de frontiera cu Republica Moldova. Precizările au fost făcute de purtătorul de cuvânt al Serviciului Grăniceresc de Stat la Ucrainei, Andrei Demcenko. 

Potrivit lui Demcenko, la 15 km de frontiera cu Moldova, polițiștii de frontieră au oprit o mașină în care se aflau patru dezertori. Ulterior, două persoane au luat-o la fugă în direcții diferite. În timpul căutărilor, unul dintre cei doi militari a atacat un polițist de frontieră, a menționat Andrei Demcenko. Acesta a fost împușcat mortal.

Portalul Dumskaya scrie, cu referire la sursele sale din cadrul organelor de drept ucrainene, că cei patru militari au fugit de pe teritoriul unui poligon din regiunea Odesa și ar fi încercat să părăsească ilegal Ucraina. Persoana împușcată avea 39 de ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: