Ultimă oră! Un medic de la Substația Medicală Urgentă din Soroca a decedat după ce a fost infectat cu coronavirus
Full Article 2 minutes read

Ultimă oră! Un medic de la Substația Medicală Urgentă din Soroca a decedat după ce a fost infectat cu coronavirus

Un medic de la Substația Medicală Urgentă din Soroca, testată pozitiv cu Covid-19, a decedat astăzi, 3 aprilie. Informația a fost confirmată pentru NM de către purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătății, Cristina Stratulat.

Este vorba despre o femeie de 65 de ani care a muncit în domeniu toată viața, dintre care ultimii 10 ani la Soroca, iar soțul lucrează la fel medic la ambulanță, scrie Observatorul de Nord.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății Cristina Stratulat a precizat că mai multe detalii vor fi prezentate de către ministrul Sănătății, în cadrul unui briefing de presă.

Precizăm că, potrivit celor mai recente date, în Republica Moldova au fost înregistrate 505 cazuri de infectare cu coronavirus de tip nou. De la începutul pandemiei, în țara noastră au murit 7 persoane. 26 s-au însănătoșit.

În prezent, 62 de persoane sunt în stare gravă. 

Pe 2 aprilie, premierul Ion Chicu a anunțat în cadrul unei emisiuni televizate că peste 80 de lucrători medicali din țara noastră au fost infectați cu COVID-19.

Amintim că este al doilea medic care a murit din cauza infectării cu COVID-19. Pe 27 martie, ministrul Sănătății a anunțat că o femeie de 79 de ani a decedat după ce a contractat virusul. Aceasta lucra, la fel, în sistemul de asistență medicală urgentă prespitalicească.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: