Un bărbat, cu copilul său în brațe, lovit mortal de o mașină la Orhei: copilul a fost transportat la spital
Full Article 2 minutes read

Un bărbat, cu copilul său în brațe, lovit mortal de o mașină la Orhei: copilul a fost transportat la spital

Un bărbat de 34 de ani a murit la Orhei. Acesta a fost tamponat mortal de o mașină în timp ce traversa strada într-un loc neiluminat. Totodată, bărbatul îl avea în brațe pe copilul său de numai un an. Copilul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Raional Orhei. Accidentul a avut loc în seara zilei de 21 iulie. Informația a fost comunicată pe 22 iulie de poliția Republicii Moldova. 

Oamenii legii au declarat că în seara zilei de 21 iulie, în jurul orei 21:50, polițiștii din Orhei au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu tamponare de pieton. Accidentul a avut loc pe traseul R6 Chișinău-Orhei-Bălți.

„La fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un Opel, condus de un tânăr de 20 de ani, a tamponat un bărbat de 34 de ani care traversa strada într-un loc neiluminat, având în brațe pe copilul său de numai un an. În urma traumatismelor primite, bărbatul a decedat pe loc, iar fetița a fost transportată în stare gravă la Spitalul Raional Orhei”, au comunicat polițiștii.

Se menționează că șoferul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul a arătat lipsa alcoolului în aerul expirat.

Poliția a declarat că a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: