Un bărbat de 50 de ani și-a pierdut viața în apele râului Nistru, la Vadul lui Vodă
Full Article 2 minutes read

Un bărbat de 50 de ani și-a pierdut viața în apele râului Nistru, la Vadul lui Vodă

Un bărbat de 50 de ani și-a pierdut viața în apele râului Nistru, în orașul Vadul lui Vodă. Salvatorii au fost alertați despre caz pe 22 iulie, însă nu au reușit să-l găsească pe bărbat. Abia pe 23 iulie, către ora 13:26, a fost depistat și extras la mal cadavrul persoanei. De la începutul anului, în bazinele acvatice din Moldova și-au pierdut viața 46 de persoane, printre care șapte minori.

Pe 23 iulie, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a raportat că salvatorii au extras din râul Nistru corpul neînsuflețit al unui bărbat. Potrivit instituției, pe 22 iulie, salvatorii au fost solicitați să efectueze lucrări de căutare a unei persoane care s-ar fi înecat în râul Nistru, orașul Vadul lui Vodă, municipiul Chișinău. Apelul a fost recepționat la ora 11:12.

La fața locului au intervenit două echipe de salvatori și pompieri.

„Ajunși, aceștia au efectuat lucrări de căutare, însă persoana nu a fost de găsit. Astăzi, pe 23 iulie, scafandrierii IGSU au continuat lucrările subacvatice, iar către ora 13:26 a fost depistat și extras la mal corpul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 ani. Circumstanțele cazului sunt investigate de organele de resort”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului.

Potrivit datelor IGSU, de la începutul anului 2024, în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 46 de persoane, printre care 7 minori.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: