Copil accidentat pe o scară rulantă din Atrium. Centrul comercial respinge descrierea unei martore
Full Article 2 minutes read

Copil accidentat pe o scară rulantă din Atrium. Centrul comercial respinge descrierea unei martore

Un copil a rămas blocat într-o scară rulantă din centrul comercial Atrium din Chișinău. Pe o rețea de socializare au apărut informații despre faptul că angajații centrului comercial nu au intervenit pentru a salva băiețelul și că acesta ar fi suferit răni grave, după ce s-ar fi rănit la o mână și la un picior. De cealaltă parte, administrația Atrium respinge aceste declarații: potrivit acesteia, angajații întreprinderii au reacționat „imediat”, iar copilul s-a ales doar cu zgârieturi și vânătăi „minore”. 

Cazul a avut loc pe 19 iulie. O utilizatoare de Facebook a scris că un copil în vârstă de cinci ani a fost prins într-o scară rulantă, iar o mână și un picioar i-ar fi fost prinse.

Un copil a fost rănit de o scară rulantă. Scara rulantă continua să meargă… Oamenii încercau să îl elibereze. Din câte am înțeles, și piciorușul, și mânuța i-au fost rănite. Paznicul șef și administratorul au venit și pur și simplu se uitau (…) Copilul abia a putut fi scos. (…)  Copilul era învinețit cu totul”, se arată în publicația utilizatorului.

Administrația Atrium a comentat incidentul pe 26 iulie.

Potrivit acesteia, copilul, care nu se afla sub supravegherea vreunui matur, a ajuns pe scara rulantă și, neținându-și echilibrul, a căzut. „Angajații centrului comercial Atrium și personalul de securitate au reacționat imediat, au oprit rapid scara rulantă și au întreprins toate măsurile necesare pentru a salva copilul”, se arată în comunicat.

Ulterior, agenții de securitate au chemat o ambulanță. În urma examinării, s-a constat că minorul avea doar niște zgârieturi și vânătăi „minore”.

Judecățile de pe rețelele de socializare conform cărora mânuța și piciorușul băiețelului ar fi fost mestecate nu corespund realității”, au precizat reprezentanții Atrium.

Aceștia au menționat că împotriva persoanei care a publicat aceste informații în mediul online a fost depusă o plângere la poliție.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: