Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat pe traseu lângă orașul Stăuceni, municipiul Chișinău
Full Article 2 minutes read

Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat pe traseu lângă orașul Stăuceni, municipiul Chișinău

Un microbuz de rută, în care se aflau pasageri, s-a răsturnat pe traseu lângă orașul Stăuceni, municipiul Chișinău. Mai multe fotografii au devenit virale în mediul online. Potrivit internauților care au distribuit secvențe video și imagini, microbuzul s-a răsturnat chiar în mijlocul drumului. Mai multe persoane ar fi avut de suferit, iar în zonă s-au format ambuteiaje.

Informația a fost confirmată pentru NewsMaker de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, care a spus că, în acest moment, oamenii legii sunt la locul accidentului, iar cu mai multe detalii vor reveni mai târziu.

UPDATE (16:45) Polița Republicii Moldova precizează că accidentul rutier s-a produs în municipiul Chișinău, pe traseul R6, la kilometrul 11 și s-a soldat cu mai multe persoane rănite.

La fața locului, s-a stabilit că în accidentul rutier sunt implicate un camion DAF, condus de un bărbat de 46 de ani și un Mercedes de pe ruta Chișinău – Costești. În urma impactului, microbuzul, condus de un bărbat de 38 de ani, s-a răsturnat, iar 4 pasageri au fost transportați la spital pentru investigații medicale, alții 3 au primit ajutor medical la fața locului. Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, se arată în comunicat.

Conducătorii auto au fost supuși testelor de alcoolemie, iar rezultatul acestora a fost negativ. Acum, se efectuează o anchetă pentru a clarifica toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: