Un moldovean a încercat să ajungă în Turcia cu €100 mii, fără să declare banii. Suma a fost confiscată la Aeroport
Full Article 1 minutes read

Un moldovean a încercat să ajungă în Turcia cu €100 mii, fără să declare banii. Suma a fost confiscată la Aeroport

Un bărbat de 43 de ani, cetățean al Republicii Moldova, a încercat să ajungă în Turcia fără să declare suma de peste 100 de mii de euro. Banii au fost depistați în urma unui control, de către polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău.

Banii au fost depistați de către polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău în timpul controlului de securitate, în dimineața de 8 septembrie.

Bărbatul de 43 de ani urma să ajungă la Istanbul, Turcia, însă a fost reținut pentru verificări suplimentare, după ce, în timpul controlului de securitate, angajații Poliției de Frontieră au observat, în bagajul de mână, mai multe bancnote.

S-a intervenit conform atribuțiilor de serviciu, fiind informați angajații Serviciului Vamal și efectuate cercetările de rigoare în comun.

La deschiderea bagajului, au fost identificate bancnote străine nedeclarate a câte 100 000 de euro și 1 000 lire sterline. Mijloacele bănești au fost ridicate și transmise autorității vamale din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău pentru efectuarea procedurilor ulterioare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: