Un mort și un rănit la Strășeni: doi pietoni – loviți de o mașină. Ar fi traversat strada neregulamentar
Full Article 50 second read

Un mort și un rănit la Strășeni: doi pietoni – loviți de o mașină. Ar fi traversat strada neregulamentar

Un bărbat de 70 de ani a murit iar o femeie de 41 de ani a fost transportată la spital, la Strășeni. Cei doi au fost loviți de o mașină, după ce ar fi traversat strada neregulamentar, într-un loc neiluminat. 

Accidentul a avut loc în seara zilei de 14 octombrie, în jurul orei 20:00, în apropierea satului Făgureni din raionul Strășeni.

Conform informațiilor preliminare comunicate de poliție, un Range Rover condus de o femeie de 57 de ani a tamponat doi pietoni care traversau strada neregulamentar, într-un loc neiluminat.

„În urma impactului, unul dintre pietoni, un bărbat de 70 de ani, a decedat pe loc, iar femeia de 41 de ani a fost transportată la spital cu diverse traumatisme”, au menționat polițiștii.

Șoferul automobilului a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ. În continuare, poliția urmează să stabilească toate circumstanțele accidentului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: