Un motociclist a tamponat trei minori la Orhei. Una din victime a murit, iar celelalte două sunt spitalizate
Full Article 2 minutes read

Un motociclist a tamponat trei minori la Orhei. Una din victime a murit, iar celelalte două sunt spitalizate

Un tânăr de 18 ani care conducea o motocicletă a tamponat trei minori: doi băieți și o fată. Cazul a avut loc în seara de 26 iulie, în satul Lucașeuca, raionul Orhei. Victimele au fost transportate la Spitalul raional Orhei. Din păcate, fata s-a stins din viață în această dimineață. Informațiile au fost confirmate pentru TV8 de ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu. 

Potrivit sursei citate, tânărul de 18 ani se afla la ghidonul unei motociclete Peda B 10, care nu era înmatriculată în modul prevăzut de lege. Acesta se îndrepta spre centrul satului Lacașeuca, pe partea carosabilă și, la un moment dat, a tamponat trei minori care se deplasau pe partea dreaptă a drumului.

În urma accidentului rutier, doi băieți de 14 ani au fost transportați în stare stabilă, la Spitalul Raional Orhei, pentru acordarea ajutorului medical. Iar o minoră de 17 ani a fost spitalizată în stare extrem de gravă și a decedat în această dimineață.

Oamenii legii au stabilit că conducătorul motocicletei nu era beat în momentul producerii accidentului rutier. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: