Un nou accident la parcul de distracții GagauzyaLand. Doi bărbați au fost electrocutați
Full Article 2 minutes read

Un nou accident la parcul de distracții GagauzyaLand. Doi bărbați au fost electrocutați

Doi muncitori au fost electrocutați în timp ce efectuau lucrări la rețeaua electrică de pe teritoriul parcului de distracții GagauzyaLand, construit de echipa oligarhului fugar Ilan Șor. Cazul a avut loc în amiaza zilei de 23 septembrie. Bărbații au fost transportați la spital, unul dintre ei aflându-se în reanimare. Informațiile au fost raportate de Inspectoratul General al Poliției. 

Potrivit IGP, doi bărbați, în vârstă de 34 și, respectiv, 36 de ani, efectuau lucrări la rețeaua electrică de pe teritoriul GagauzyaLand, iar la un moment dat au fost electrocutați.

Victimele au fost preluate de ambulanță și transportate de urgență la spital. La moment, persoana de 34 de ani se află în reanimare, iar celei de-a doua i se acordă ajutor medical.

La locul unde s-a produs incidentul se află grupa de documentare, pentru a stabili toate circumstanțele.

Precizăm că aceasta nu este prima dată când oameni sunt răniți pe teritoriul GagauzyaLand. Pe 26 august, o fetiță de 10 ani a suferit o fractură dublă la picior în timp ce se juca la unul din terenurile parcului de distracții. Inițial, copila a fost examinată la Spitalul din Comrat, iar ulterior a fost transportată de urgență la Chișinău pentru îngrijiri medicale.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal în baza articolului 157 din Codul Penal – „vătămarea gravă ori medie a integrității corporale sau a sănătății cauzată prin imprudență”.

***

Parcul de distracții GagauzyaLand din Congaz a fost inaugurat în data de 18 august, în cadrul unei ceremonii fastuoase. Deschiderea parcului de distracții nu a fost aprobată de autoritățile competente.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: