Un pompier a murit în timpul unei intervenții la un incendiu de vegetație în Rădulenii Vechi, raionul Florești
Full Article 2 minutes read

Un pompier a murit în timpul unei intervenții la un incendiu de vegetație în Rădulenii Vechi, raionul Florești

Un pompier al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a murit în timpul unei intervenții la un incendiu de vegetație în Rădulenii Vechi, raionul Florești. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 14 august.

Pompierul din cadrul Unității de Salvatori și Pompieri Florești a fost descoperit căzut la pământ în timpul unei intervenții la un incendiu extins de vegetație, în apropierea localității Rădulenii Vechi. Colegii săi au constatat imediat decesul acestuia. Echipajul a raportat cazul în timpul misiunii pentru stingerea flăcărilor.

Potrivit primelor informații, apelul la Serviciul 112 privind incendiul a fost înregistrat la ora 16:40. La fața locului a fost trimis un echipaj de pompieri din cadrul Unității de Salvatori și Pompieri Florești. Ajunși la destinație, angajații IGSU au acționat pentru stingerea incendiului. Din cauza extinderii rapide a focului, s-a decis suplimentarea forțelor prin trimiterea unei echipe din cadrul Direcției Situații Excepționale Soroca.

La sosire, pompierii din cel de-al doilea echipaj au descoperit trupul neînsuflețit al colegului lor în zona afectată de incendiu.

Circumstanțele tragediei vor fi investigate de autoritățile competente, iar cauza decesului va fi determinată în urma unei expertize medico-legale.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI este alături de familia îndurerată și deplânge pierderea colegului care și-a dat viața în lupta cu flăcările.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: