Un tânăr din Republica Moldova îl va consilia pe Secretarul General al ONU
Full Article 2 minutes read

Un tânăr din Republica Moldova îl va consilia pe Secretarul General al ONU

Vladislav Kaim, un tânăr din Republica Moldova, a fost numit membru al Grupului Consultativ de Tineret pe Schimbări Climatice pe lângă Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite (ONU). Alături de alți șase membri, acesta îl va consilia pe Antonio Guterres în domeniul economiei sustenabile.

„Sunt extrem de fericit să anunț că Secretarul General al ONU, Excelența Sa Antonio Guterres, m-a numit să fiu membru primului în istorie Grup Consultativ de Tineret pe Schimbări Climatice pe lângă Secretarul General. În calitatea mea de membru al Grupului, eu voi consilia Excelența Sa asupra modalităților în care strategiile de revitalizare economică sustenabilă post-COVID pot asigura un viitor mai verde și prosper pentru tineretul de azi și toată societatea”, a scris Vladislav Kaim pe pagina sa de Facebook.

„Un obiect special de mândrie pentru mine e că prin vocea mea atât Republica Moldova, cât și Europa de Est ca atare, vor fi reprezentate în primul Grup Consultativ de Tineret pe Schimbări Climatice pe lângă Secretarul General al ONU. Este o oportunitate importantă de a confirma și îmbunătăți ambițiile climatice ale țării și regiunii”, a mai spus acesta.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: