Un ucrainean a fost găsit mort într-un lan de grâu din Moldova
Full Article 2 minutes read

Un ucrainean a fost găsit mort într-un lan de grâu din Moldova

Un ucrainean, în vârstă de 27 de ani, a fost găsit mort în Republica Moldova. Cadavrul a fost identificat într-un lan de grâu, la aproximativ 300 metri de linia frontierei cu Ucraina. Persoana nu prezenta urme de moarte violentă sau semne că ar fi fost împușcată. O expertiză medico-legală va stabili cauza decesului. Deocamdată s-a stabilit că bărbatul nu avea intrare legală pe teritoriul Republicii Moldova. Informația a fost comunicată pe 20 iulie de reprezentanții Poliției de Frontieră a Republicii Moldova. 

Reprezentanții Poliției de Frontieră au raportat că pe 13 iulie șeful sectorului Poliției de Frontieră Ocnița a alertat serviciul 112. S-a întâmplat după ce a primit o informație de la un cetățean, care efectua lucrări agricole în direcția Clocușna-Sokireanî.

„Din investigațiile de la fața locului s-a constatat că la aproximativ 300 metri de linia frontierei cu Ucraina, într-un lan de grâu, a fost găsit cadavrul unui bărbat, care din cauza temperaturii ridicate se afla în stare de putrefacție. Conform informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Ocnița, persoana decedată s-a dovedit a fi un cetățean ucrainean în vârstă de 27 de ani. Din investigațiile preliminare, persoana nu prezenta urme de moarte violentă sau semne că ar fi fost împușcată”, au comunicat reprezentanții Poliției de Frontieră.

Instituția a adăugat că a fost dispusă o expertiză medico-legală pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

„Totodată, în urma verificării Sistemului Informațional al Poliției de Frontieră, s-a constatat că persoana în cauză nu avea intrare legală pe teritoriul Republicii Moldova. În prezent, investigațiile pe acest caz continuă”, au menționat reprezentanți instituției de la frontieră.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: