Un vârstnic, bătut cu un baton de salam. Angajatul unei companii de securitate din Moldova – suspendat (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Un vârstnic, bătut cu un baton de salam. Angajatul unei companii de securitate din Moldova – suspendat (VIDEO)

Un angajat al companiei Bercut-Grup din Moldova, care se specializează în prestarea serviciilor de securitate, a bătut un bărbat în vârstă cu un baton de salam. Imagini video care surprind cazul au fost publicate în mediul online de activistul civic Leo Ogarev. Într-o reacție, Bercut-Grup a precizat că și-a suspendat din funcție angajatul pe perioada stabilirii tuturor circumstanțelor acestu incident.

Pe 15 iulie, activistul civic Leo Ogarev a publicat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care un angajat al companiei de securitate Bercut-Grup lovește cu un baton de salam un bărbat în vârstă, care stă rezemat de un perete. În imaginile video, victimei îi sunt aplicate câteva lovituri pe spate, mâini și față.

Ulterior, Bercut-Grup a venit cu o reacție pe marginea cazului, în care a menționat că comportamentul angajatului său „contravine valorilor și principiilor” companiei. „În scopul elucidarii cazului mediatizat, s-a luat decizia de suspendare din funcție a angajatului în cauză. Vă asigurăm că vom depune toate eforturile necesare pentru a preveni și neadmite astfel de incidente în viitor”, a scris compania pe Facebook.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: