Usatîi propune introducerea testului anti-drog pentru candidații la funcții de demnitate publică: „Eu știu o clinică în Germania”
Full Article 1 minutes read

Usatîi propune introducerea testului anti-drog pentru candidații la funcții de demnitate publică: „Eu știu o clinică în Germania”

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, care va candida la alegerile prezidențiale din această lună, propune introducerea testului anti-drog pentru persoanele care aspiră la funcția de președinte, prim-minstru, miniștri și deputați ai Republicii Moldova. Inițiativa a fost lansată în cadrul ediției din 6 octombrie a emisiunii sale online „Puterea e în adevăr”. 

Astăzi, candidații la funcția de președinte susțin examen în limba de stat, trebuie să ai studii superioare. Păi iată eu, pentru candidații la funcția de deputați, președinte și miniștri, aș mai introduce un test. (…) Eu știu o clinică în Germania, în Elveția, în care să treacă testul anti-drog. Că dacă dai analiza de păr, îți arată chiar și dacă ai fumat un an de zile cânepă, nu mai vorbesc de ce trag ei pe nas acolo, prafuri Ariel, Tide, cu cele mai amestecă ei acolo. Iaca test anti-drog să-l treacă toți candidații la funcția de deputat, ministru, prim-ministru și președinte”, a declarat Renato Usatîi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: