Vicedirectorul CFM, suspedat din funcție: A pătruns noaptea în instituție și a privat de libertate gardienii
Full Article 2 minutes read

Vicedirectorul CFM, suspedat din funcție: A pătruns noaptea în instituție și a privat de libertate gardienii

În noaptea de 3 spre 4 noiembrie, mai multe persoane au pătruns în incinta Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova”, anunța zilele trecute directorul Oleg Tofilat. Astăzi, cel din urmă spune că a stabilit cine a pătruns în toiul nopții în incinta CFM. Este vorba de vicedirectorul Calea Ferată din Moldova, însoțit de o persoană necunoscută. 

„Am stabilit cine a pătruns în toiul nopții în incinta CFM – nimeni altul decât vicedirectorul general al CFM, responsabil pe securitate. „Bravul” nostru coleg – împreuna cu o persoană necunoscută, care s-a prezentat drept angajat al unui organ de forță – și-au făcut apariția cam la miez de noapte”, comunică Tofilat.

Șeful întreprinderii spune că cei doi ar fi privat de libertate doi angajați ai CFM.

„Timp de câteva ore, practic au privat de libertate doi gardieni ai CFM – închizându-i în încăperea de serviciu, sechestrându-le telefoanele și interzicându-le să comunice, să iasă la WC sau să fumeze”, susține Tofilat.

Prin urmare, șeful întreprinderii spune că grupul de anchetă internă, constituit anterior, își continuă activitatea – „iar bravul nostru securist nocturn este suspendat din funcție până se clarifică lucrurile”.

Amintim că pe 4 noiembrie, șeful întreprinderii Oleg Tofilat a anunțat că mai multe persoane au pătruns în incinta administrației „Calea Ferată din Moldova”. Tofilat a spus că nu cunoaște numărul exact al celor care au intrat pe teritoriu. „Nu am claritate nici cu ce s-au ocupat la noi”, a precizat el.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: