Vicedirectorul CFM, suspedat din funcție: A pătruns noaptea în instituție și a privat de libertate gardienii
Full Article 2 minutes read

Vicedirectorul CFM, suspedat din funcție: A pătruns noaptea în instituție și a privat de libertate gardienii

În noaptea de 3 spre 4 noiembrie, mai multe persoane au pătruns în incinta Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova”, anunța zilele trecute directorul Oleg Tofilat. Astăzi, cel din urmă spune că a stabilit cine a pătruns în toiul nopții în incinta CFM. Este vorba de vicedirectorul Calea Ferată din Moldova, însoțit de o persoană necunoscută. 

„Am stabilit cine a pătruns în toiul nopții în incinta CFM – nimeni altul decât vicedirectorul general al CFM, responsabil pe securitate. „Bravul” nostru coleg – împreuna cu o persoană necunoscută, care s-a prezentat drept angajat al unui organ de forță – și-au făcut apariția cam la miez de noapte”, comunică Tofilat.

Șeful întreprinderii spune că cei doi ar fi privat de libertate doi angajați ai CFM.

„Timp de câteva ore, practic au privat de libertate doi gardieni ai CFM – închizându-i în încăperea de serviciu, sechestrându-le telefoanele și interzicându-le să comunice, să iasă la WC sau să fumeze”, susține Tofilat.

Prin urmare, șeful întreprinderii spune că grupul de anchetă internă, constituit anterior, își continuă activitatea – „iar bravul nostru securist nocturn este suspendat din funcție până se clarifică lucrurile”.

Amintim că pe 4 noiembrie, șeful întreprinderii Oleg Tofilat a anunțat că mai multe persoane au pătruns în incinta administrației „Calea Ferată din Moldova”. Tofilat a spus că nu cunoaște numărul exact al celor care au intrat pe teritoriu. „Nu am claritate nici cu ce s-au ocupat la noi”, a precizat el.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: