Vicepremierul Andrei Spînu nu mai deține controlul canalului său oficial de Telegram
Full Article 2 minutes read

Vicepremierul Andrei Spînu nu mai deține controlul canalului său oficial de Telegram

Vicepremierul Andrei Spînu a anunțat în seara de 9 noiembrie că nu mai deține controlul asupra canalului de Telegram pe care îl administra. Acesta a atenționat urmăritorii că mesajele care apar trebuie tratate drept un fals.

Spînu a remarcat că canalele de Telegram ale mai multor colegi de-ai săi au fost atacate chiar înainte ca Guvernul să examineze inițiativa elaborată de ministrul Justiției, privind sesizarea Curții Constituționale cu privire la ilegalitatea Partidului ȘOR.

„Gruparea hoților, susținuți de forțe străine, au atacat canalele colegilor și al meu de telegram. Au făcut acest lucru exact înainte ca Ministrul Justiție, colegul meu, Sergiu Litvinenco, să prezinte în Guvern sesizarea Curții Constituționale pentru a scoate Partidului Shor în afara legii. E clar, vor cu tot prețul să destabilizeze țara, să provoace haos și război. Nu le vom permite! Oameni buni, noi vom merge până la capăt. Indiferent de acțiunile acestor grupări criminale, noi vom elibera țara de trădători și vânzători de țară”, a scris Spînu pe pagina sa oficială de Facebook.

Totodată, vicepremierul a anunțat că nu mai deține controlul canalului de Telegram pe care îl administra.

„Orice mesaj publicat acolo nu este din numele meu și vă rog să fie tratat ca fiind fals”, a conchis ministrul.

***

Amintim că, cu puțin timp înainte de ședința Guvernului, canalul de Telegram al președintei Maia Sandu, dar și al vicepremierului Andrei Spînu, au fost sparte, fiind publicate mesaje cu critici în adresa guvernării. Atât Președinția, cât și vicepremierul Andrei Spînu au declarat că nu au publicat astfel de mesaje.

În mesajul respectiv a fost indicat și un site, unde au fost publicate presupuse conversații private ale ministrului Justiției Sergiu Litvinenco. Acesta a declarat că este vorba despre un fals.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: