(VIDEO) A cerut 2300 de euro pentru a nu-i posta pozele intime. Un tânăr, reținut pentru 72 de ore
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) A cerut 2300 de euro pentru a nu-i posta pozele intime. Un tânăr, reținut pentru 72 de ore

Oamenii legii au reținut un bărbat, în vârstă de 27 de ani, pentru că a șantajat o tânără cu răspândirea imaginilor cu caracter intim. De pe urma șantajului, suspectul ar fi estorcat de la victimă mii de lei și euro.

Suspectul a ajuns în vizorul polițiștilor după ce victima, o tânără de 24 de ani, a sesizat ofițerii de investigație.

Bănuitul a convins partea vătămată să-i transmită poze cu caracter intim, iar ulterior a solicitat și primit cu împrumut de la ea 3000 de lei și 2300 de euro.

Ulterior, când victima a solicitat restituirea banilor, suspectul i-a expediat o poză cu caracter intim în care apare aceasta, comunicându-i că nu mai are datorii față de ea, iar în cazul în care o să insiste pe restituirea datoriei, va expedia pozele respective actualului ei prieten.

La cererea victimei de a-și primi banii s-a alăturat și actualul ei prieten, care în rezultatul conversației cu suspectul a fost amenințat cu răfuiala fizică și moartea.

Pe 20 februarie, polițiștii și procurorii au efectuat percheziții la domiciliul suspectului, unde au fost depistate și ridicate obiecte și probe ce demonstrează implicarea acestuia.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 ore, iar conform legislației în vigoare persoana culpabilă de săvârșirea infracțiunii de șantaj, riscă închisoare de până la 5 ani.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: