VIDEO Accident rutier cu implicarea a 3 automobile în raionul Telenești: 7 persoane au suferit leziuni corporale
Full Article 2 minutes read

VIDEO Accident rutier cu implicarea a 3 automobile în raionul Telenești: 7 persoane au suferit leziuni corporale

Un accident rutier cu implicarea a trei unități de transport s-a produs pe 20 mai în localitatea Sărătenii Vechi, raionul Telenești. În urma coleziunii, șapte persoane au suferit leziuni corporale și au fost transportate la spital. Informațiile au fost confirmate pentru NM de ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliției Telenești, Elena Băetrău.  

Accidentul a avut loc în Sărătenii Vechi, pe traseul Chișinău-Orhei-Bălți, în jurul orei 06:30.

Preliminar s-a stabilit că un automobil de model Mercedes Sprinter, condus de un șofer de 38 de ani, deplasându-se spre Chișinău și transportând angajații unei fabrici din Orhei, a încercat să schimbe banda de circulație însă nu s-a asigurat, fiind, în rezultat, tamponat din spate de către automobilul de model Land Rover, la volanul căruia se afla un șofer de 30 de ani. În același timp, șoferul unui alt automobil de model Dacia, încercând să evite coliziunea, s-a tamponat ușor în automobilul de model Mercedes Sprinter.

În urma impactului, 7 pasageri din automobilul de model Mercedes, au primit diverse leziuni corporale. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

La moment se întreprind măsurile necesare, întru stabilirea tuturor circumstanțelor referitoare la acest caz.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: