VIDEO „Al treilea război mondial nu va fi”. Zelenski, discurs la ceremonia Globurilor de Aur
Full Article 1 minutes read

VIDEO „Al treilea război mondial nu va fi”. Zelenski, discurs la ceremonia Globurilor de Aur

Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a ținut un discurs, în format online, la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur 2023. El a spus că două războaie mondiale au luat viețile a milioane de oameni, iar al treilea război mondial nu va fi, deoarece „Ucraina va opri agresiunea rusă”.

„Milioane de oameni au murit în timpul Primului Război Mondial. Al Doilea Război Mondial a ucis zeci de milioane de vieți. Al treilea război mondial nu va fi. Ucraina va opri agresiunea rusă pe pământul nostru”, a spus Zelenski, comunică Ukrainskaea Pravda.

„Vom face aceasta împreună cu întreaga lume liberă. Sper că veți fi cu toții alături de noi în ziua victoriei noastre”, a adăugat președintele Ucrainei.

Astăzi este ziua 322 de război în Ucraina. Pe 24 februarie 2022, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. La rândul său, liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: