VIDEO Alunecare de teren pe o stradă din Bălți. O porțiune de drum s-a prăbușit
Full Article 40 second read

VIDEO Alunecare de teren pe o stradă din Bălți. O porțiune de drum s-a prăbușit

În municipiul Bălți a avut loc o alunecare de teren, care a fost urmată de prăbușirea unei porțiuni mari de drum. Cazul a avut loc în amiaza zilei de 11 septembrie. 

Alunecarea de teren a avut loc pe strada Sfântul Nicolae din Bălți. Potrivit presei locale, aceasta ar fi fost provocată de ruperea unei țevi de apă.

De asemenea, potrivit imaginilor video publicate în mediul online, alunecarea de teren a fost urmată de prăbușirea unei porțiuni mari de drum.

Zona a fost încercuită, iar la fața locului sunt prezenți reprezentanți ai Apă-Canal, RED Nord, salvatori și polițiști, scrie eSP.

În contextul incidentului, pentru ora 16:00, a fost convocată ședința Comisiei pentru Situații Excepționale a municipiului Bălți.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: