VIDEO „Am servit puțin”. Un minor – prins băut la volanul unei mașini furate
Full Article 2 minutes read

VIDEO „Am servit puțin”. Un minor – prins băut la volanul unei mașini furate

Un minor a fost depistat de polițiști, în stare de ebrietate, la volanul unui automobil răpit. Tânărul, imediat a fost înlăturat de la volan și inițiată documentarea pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate și fără permis. Potrivit tânărului, a ajuns la volanul automobilului din motiv că nu avea cu ce să ajungă acasă. 

Noaptea trecută, în jurul orei 01:00, în satul Cinișeuți din raionul Rezina a fost stopat un automobil de marca Volkswagen, la volanul căruia se afla un minor de 17 ani. Fiind testat alcoolscopic s-a stabilit că acesta se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de 0,30 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Tânărul, imediat a fost înlăturat de la volan și inițiată documentarea conform legislației pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate și fără permis.

Ulterior, polițiștii au stabilit că automobilul la volanul căruia se afla minorul, fusese răpit din curtea casei unui locuitor al aceluiași sat.

„Am servit puțin și nu avea nimeni cine să mă ducă acasă”, a spus minorul polițiștilor. Potrivit lui, ulterior a procurat băuturi alcoolice, iar până a se așeza la volanul automobilului a servit vin: „Două pahare de vin am băut”, a spus minorul.

La moment, tânărul este documentat, inclusiv, pentru răpirea automobilului.

Amintim că, recent, și polițiștii din Hâncești au depistat o minoră în stare de ebrietate la volanul unei mașini. Cazul a avut loc în dimineața de 31 ianuarie. Audiată de polițiști, aceasta a spus că a luat mașina de la un prieten pentru „a merge până la magazin”.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: