(VIDEO) „Cărărușa” – mozaicul amintirilor: SNAILS aduce un omagiu emoționant regretatului regizor Viorel Mardare
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) „Cărărușa” – mozaicul amintirilor: SNAILS aduce un omagiu emoționant regretatului regizor Viorel Mardare

Pe 8 octombrie, formația rock din Chișinău, SNAILS, a pre-lansat videoclipul piesei „Cărărușa” într-un cadru plin de emoție, la evenimentul „Onomastica lui Mardare”, dedicat regretatului regizor Viorel Mardare. Data nu a fost aleasă întâmplător, coincizând cu ziua de naștere a lui Viorel.

După o prestație remarcabilă la Londra, băieții de la SNAILS au adus acasă un nou succes și au primit primele aplauze pentru videoclip de la prietenii apropiați ai lui Viorel. Tudor Pâslaru, regizorul clipului, a reușit să surprindă frumusețea unică a mozaicurilor rămase intacte din Republica Moldova, străbătând împreună cu echipa de filmare ploaia și glodul pentru a crea o adevărată „bijuterie” vizuală.

„Cărărușa” nu este doar o simplă piesă rock, ci și un omagiu profund adus culturii locale și memoriei lui Viorel Mardare, unul dintre cei mai iubiți regizori din Moldova. Mozaicurile din videoclip, vizibile pe drumurile naționale și locale, au fost integrate pentru a reflecta identitatea moldovenească și pentru a păstra vii tradițiile și istoria.

Pe 8 octombrie, prieteni și cunoscuți ai lui Viorel s-au adunat pentru a-l comemora și pentru a-și aminti de el. Piesa „Cărărușa” rămâne o mărturie vie a talentului și devotamentului față de țară, un gest care va rămâne „vizibil și peste ani,” așa cum au spus membrii formației pe pagina lor de YouTube.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: