(VIDEO) Cel puțin 15 morți și 20 de dispăruți în urma bombardamentului blocului din Ceasiv Iar
Full Article 50 second read

(VIDEO) Cel puțin 15 morți și 20 de dispăruți în urma bombardamentului blocului din Ceasiv Iar

Cel puțin 15 oameni au murit în orașul Ceasiv Iar din regiunea Donețk a Ucrainei, după ce o rachetă rusească a lovit un bloc de locuit. Alți circa 20 de oameni rămân sub dărâmături, iar salvatorii au reușit să localizeze cel puțin trei dintre ei, informează Euronews.

Potrivit autorităților locale, orașul Ceasiv Iar, cu o populație de circa 12 mii de oameni, a fost bombardat cu rachete „Uragan”.

Rusia nu recunoaște că a lansat atacul și califică informația drept „fake”. Ministerul rus al Apărării a declarat că a fost bombardat „un depozit în care se pătrau obuziere americane”.

Ceasiv Iar se află la circa 20 de kilometri de Kramatorsk, oraș considerat drept principala țintă a trupelor ruse care se deplasează spre vest. Săptămâna trecută, armata rusă a ocupat orașul Lisiciansk, ultima mare localitate controlată de ucraineni în regiunea Lugansk.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: