VIDEO Coadă de circa 100 de mașini la ieșirea din Moldova și intrarea în România. Au fost deschise piste suplimentare
Full Article 2 minutes read

VIDEO Coadă de circa 100 de mașini la ieșirea din Moldova și intrarea în România. Au fost deschise piste suplimentare

Cozi de mașini în punctele de trecere a frontierei Leușeni-Albița și Sculeni, pe sensul de ieșire din Republica Moldova – intrare în România. În dimineața zilei de 5 ianuarie, polițiștii de frontieră au îndemnat călătorii să opteze și pentru alte puncte de trecere – Costești, Cahul sau Leova. 

Direcția regională Vest a Poliției de Frontieră a raportat care este situația în punctele Leușeni – Albița și Sculeni. Potrivit instituției, cresc valorile în traficul de călători și autoturisme, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, intrarea în România.

La ora actuală, la linia de control sunt până la 100 de autoturisme. În vederea excluderii ambuteiajelor a fost intensificată activitatea, cu aplicarea măsurilor necesare pe linie de fluidizare a traficului. Este suplinit numărul de angajați din prima linie și a tehnicii de control, precum și deschise suplimentar piste de control cu aplicarea REVERSULUI. Îndemnăm călătorii să diversifice alegerea punctelor de trecere a frontierei moldo-române. Optați din timp și pentru PTF Costești, PTF Cahul sau PTF Leova”, se arată în declarația instituției de la frontieră.

Și în dimineața zilei de 3 ianuarie curent, polițiștii de frontieră raportau aglomerație de călători și autoturisme la ieșirea din Republica Moldova, intrarea în România. Instituția de la frontieră menționa că punctele Leușeni-Albița și Sculeni erau suplinite cu angajați și tehnică de control. Totodată erau deschise piste suplimentare de control. Abia după ora 15:00, polițiștii de frontieră anunțau că în punctele Leușeni-Albița și Sculeni se înregistrează o circulație normalizată.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: