Cuplu din capitală, acuzat de furturi în proporții deosebit de mari. Lista bunurilor furate
Full Article 2 minutes read

Cuplu din capitală, acuzat de furturi în proporții deosebit de mari. Lista bunurilor furate

Un bărbat și o femeie din capitală, ambii de 40 de ani, au fost reținuți de oamenii legii, fiind suspectați de furturi în proporții deosebit de mari. Potrivit unui comunicat publicat astăzi, 9 decembrie, de poliția capitalei, aceștia ar fi sustras mai multe bunuri, inclusiv electrocasnice, instrumente, telefoane mobile, dar și bani. 

Furturile au fost comise pe parcursul lunilor noiembrie–decembrie. Indivizii ar fi pătruns într-o locuință din sectorul Centru al capitalei și au sustras din curtea casei 4 anvelope, în valoare de 5000 lei, un perforator electric evaluat la 1200 lei, o șurubelniță de 4500 de lei, un acumulator de la un autoturism, de aproximativ 1300 de lei și o anvelopă de aproximativ 1200 de lei.

Ulterior, au spart geamul locuinței și au sustras din casă 12 mii de euro, un telefon de mobil de 4 mii de lei, un aparat pentru cafea de 3500 de lei, un ceainic electric de 600 de lei, un storcător de 8 mii de lei, două televizoare, un frigider, trei biciclete, un cuptor cu microunde, o mașină de spălat și un laptop.

Valoarea totală a prejudiciului provocat proprietarului de 45 de ani se ridică la peste 555 de mii de lei.

O parte dintre bunurile sustrase au fost găsite de oamenii legii în urma perchezițiilor la domiciliile suspecților.

Totodată polițiștii au depistat două seringi, pastile, un plic cu masă vegetală fărâmițată cu miros specific. Acestea au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizării.

Bănuiții au fost reținuți pentru 72 de ore. Aceștia riscă între 7 și 12 ani de închisoare.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: