VIDEO Dan Perciun, îmbrâncit și înjurat de o femeie în fața Parlamentului. Prima reacție a deputatului
Full Article 2 minutes read

VIDEO Dan Perciun, îmbrâncit și înjurat de o femeie în fața Parlamentului. Prima reacție a deputatului

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Dan Perciun, a fost luat la rost și huiduit de o femeie în fața Parlamentului. Aceasta s-a arătat nemulțumită că ar fi fost deposedată de apartamentul său din cauza datoriilor. Parlamentarul nu a depus o plângere în acest sens, însă oamenii legii s-au autosesizat. 

În timp ce Dan Perciun se îndrepta spre clădirea Legislativului, a fost oprit de o femeie, care l-a înjurat și bruscat pentru că ar fi rămas fără casă.

„Eu sunt în drum, nu am unde pune capul pe pernă. De ce tu stai aici, iar eu trebuie să stau în drum?”, i-a reproșat femeia.

Contactat de NM, deputatul ne-a spus că nu a avut de suferit în urma incidentului și nu intenționează să depună o plângere la organele competente.

„O doamna, care are din câte am înțeles o problemă cu datorii în instanța de judecată. Era foarte revoltată și a decis să mă bruscheze. Nu am depus o plângere la poliție și nici nu cred că e cazul să fie sancționată. Doamna și așa este obijduită”, a explicat Dan Perciun.

Parlamentarul susține că și-a dorit o intervenție mai promptă din partea carabinierilor.

„O să vedem ce se poate de făcut, poate va fi plasat cineva în fața Parlamentului pentru orice eventualitate”, a adăugat Perciun.

Ofițerul de presă al poliției Natalia Stati a precizat pentru NM că oamenii legii s-au autosesizat pe acest caz.

„A fost inițiată o anchetă în cadrul căreia se intreprind măsuri pentru a identifica femeia din imagine, care avea un limbaj necenzurat și un comportament neadecvat. Urmează să fie stabilite toate circumstanțele”, a declarat Natalia Stati.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: