VIDEO Explozie puternică la Odesa. Surse: Vladimir Zelenski s-ar fi aflat în oraș în timpul atacului
Full Article 50 second read

VIDEO Explozie puternică la Odesa. Surse: Vladimir Zelenski s-ar fi aflat în oraș în timpul atacului

Odesa a fost atacată, din nou, de armata rusă în dimineața de 6 martie. Imaginile video filmate de martorii oculari surprind momentul în care în oraș se aude o explozie puternică. Unele canale de Telegram scriu că președintele ucrainean Vladimir Zelenski s-ar fi aflat în oraș în momentul atacului, făcând referire la persoane care i-ar fi văzut cortegiul. Informațiile despre prezența lui Zelenski în Odesa nu au fost însă confirmate oficial, scrie Politica Stranî.

Precizăm că, în noaptea de 6 martie, militarii ruși au atacat teritoriul Ucrainei cu 42 de drone Shahed și 6 rachete. Potrivit armatei ucrainene, 38 de drone au fost doborâte. Apărarea antiaeriană a funcționat deasupra regiunilor Vinița, Dnipropetrovsk, Odesa, Sumî, Harkov, Herson, Hmelnițki și Cherkasî.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: