VIDEO Explozii în Crimeea. Ucraina: în flăcări este depozitul de muniții al rușilor
Full Article 50 second read

VIDEO Explozii în Crimeea. Ucraina: în flăcări este depozitul de muniții al rușilor

Presa din Ucraina scrie că în dimineața zilei de 16 august, în peninsula Crimeea s-au auzit mai multe explozii. Într-o zonă a peninsulei a fost văzut un fum negru. 

Unian menționează că exploziile ar fi avut loc la o substație electrică din raionul Djankoi. Fumul este vizibil la o distanță de câțiva kilometri.

În același timp, deputatul ucrainean Alexei Goncearenko a scris că exploziile s-au produs în satul Azovskoe, raionul Djankoi. Potrivit lui, în flăcări este depozitul de muniții al rușilor.

UPDATE 09.18: Ministerul rus al Apărării a numit explozia „un incendiu la un loc de depozitare temporară a munițiilor”.

UPDATE 09.40: Liderul Crimeei Serghei Aksionov a confirmat că incendiul s-a produs pe teritoriul unui depozit de muniții.

„Detonația continuă. Sunt două victime”, a menționat Aksionov, adăugând că populația din regiune este evacuată.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: