VIDEO Fetiță de 7 ani, filmată cum conduce o mașină. Poliția a identificat tatăl copilei și l-a sancționat
Full Article 50 second read

VIDEO Fetiță de 7 ani, filmată cum conduce o mașină. Poliția a identificat tatăl copilei și l-a sancționat

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, locuitor al satului Selemet, raionul Cimișlia, a fost sancționat, după ce și-a filmat și încurajat fetița de șapte ani să conducă o mașină. Imaginile video în care copila efectuează câteva manevre de deplasare au fost distribuite în mediul online.    

Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță că bărbatul a fost sancționat pentru neîndeplinirea sau îndeplinirea necorespunzătoare de către părinți sau de către persoanele care îi înlocuiesc a obligațiilor de întreținere, de educare şi de instruire a copilului.

Sursa citată precizează că procesul verbal a fost remis în judecată pentru primirea unei decizii conform competenței.

Oamenii legii amintesc părinților că atunci când permit unui minor să conducă un vehicul, pericolul pentru viața copilului este iminent.

„Supravegheați și educați copiii corespunzător vârstei”, face apel IGP.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: