VIDEO Focuri de armă la Chișinău: un bărbat, aflat într-o mașină, a efectuat 4 împușcături și a plecat
Full Article 1 minutes read

VIDEO Focuri de armă la Chișinău: un bărbat, aflat într-o mașină, a efectuat 4 împușcături și a plecat

Un bărbat, aflat într-o mașină, a scos o armă și a efectuat mai multe împușcături în aer în timp ce în apropiere se aflau mai mulți tineri. Ulterior, bărbatul și-a continuat drumul cu același autovehicul. Individul se afla în calitate de pasager al mașinii. Poliția capitalei a fost sesizată despre caz și întreprinde măsuri pentru a-l identifica pe bărbat. Cazul a avut loc pe 15 august, la ora 02:48, în sectorul Rîșcani al capitalei. 

Pe online au fost publicate imagini cu o mașină care s-a apropiat de mai mulți tineri iar un bărbat, aflat pe bancheta din spate, a deschis ușa automobilului și a efectuat patru împușcături din armă, în aer. Ulterior, el a ieșit din automobil, s-a urcat pe bancheta din față iar mașina în care se afla și-a continuat drumul.

Solicitată de NewsMaker pentru un comentariu, purtătoarea de cuvânt a poliției capitalei Natalia Stati a declarat că oamenii legii au fost sesizați despre acest caz.

„Cazul este înregistrat. Polițiștii Inspectoratului de Poliție Rîșcani stabilesc toate circumstanțele și se întreprind toate măsurile pentru identificarea persoanelor”, a menționat reprezentanta poliției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: