(VIDEO) Îmbrânceli la concertul Noize MC din Chișinău. Oameni scoși din sală, după ce au afișat steagul Ucrainei
Full Article 3 minutes read

(VIDEO) Îmbrânceli la concertul Noize MC din Chișinău. Oameni scoși din sală, după ce au afișat steagul Ucrainei

Mai multe persoane ar fi fost scoase cu forța de la concertul rapperului rus Noize MC. Aceștia ar fi încercat să afișeze drapelul Ucrainei, deși organizatorii au interzis prezența oricăror embleme. Toate aceste acțiuni au fost filmate și au apărut imediat pe un canal de Telegram din Chișinău.

Din imaginile video se observă că paza a fost nevoită să intervină și au scos cu forța unele persoane.

Observând îmbrâncelile, Noize MC s-a oprit din cântat și a spus că nu va continua până nu vor fi returnate drapelele. Astfel, paza a returnat steagurile și concertul a continuat. În tot acest timp, oamenii au scandat: „Nu războiului”.

NM a contactat managerul GNB-DIGITAL, compania care a organizat concertul, pentru a solicita un comentariu.

„Din motive de securitate nu se permite cu diferite tipuri drapeluri. Oamenii au fost informați când au cumpărat bilete, în regulament este indicat. Este o regulă mai veche, întrucât anterior au fost mai multe incidente. Nu ține doar de politică. Persoanele din video în mod agresiv au încercat să intre în local cu drapel. Noi nu putem verifica corporal toate persoanele, am mizat pe bunul simț. Am văzut video și o să analizăm și noi care au fost cauzele. Nouă ne pare rău de ceea ce s-a întâmplat. Mereu încercăm să găsim soluție pentru toate părțile implicate. Ca organizatori suntem apolitici și lucrăm cu diferiți artiști”, a declarat pentru NM Ludmila Perciun.

Noize MC a cântat pe 23 aprilie la CIE Moldexpo, în Republica Moldova, în cadrul turneului său „Everything is like people”. Artistul a interpretat un program format din piese mai vechi, precum și piese din noul său album „Exit to the City”. Concertul a însumat tot ceea ce le place fanilor atât de mult în Noize MC: stil muzical individual, rap sarcastic pe teme de actualitate, melodii senzuale, precum și talentul unic de freestyler.

Amintim că în noiembrie 2022, rapperul Noize MC a fost declarat agent străin în Rusia. Cetățeanul rus Ivan Alekseev a fost adăugat în ,,listă” din cauza poziției sale anti-război.

Muzicianul a vorbit în mod repetat împotriva războiului Federației Ruse purtat în Ucraina.

După invazia pe scară largă a armatei ruse pe teritoriul ucrainean, Noize MC a plecat în Lituania. În Europa, a început să cânte la concerte de caritate pentru a ajuta ucrainenii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: