VIDEO Incendiu la Moscova: clădirea Serviciului Vamal Federal, în flăcări UPDATE
Full Article 30 second read

VIDEO Incendiu la Moscova: clădirea Serviciului Vamal Federal, în flăcări UPDATE

Un incendiu s-a produs la Moscova, mai exact – în clădirea Serviciului Vamal Federal, scrie Radio Svoboda. Arderea ar fi avut loc în noaptea de 7 spre 8 septembrie. 

Sursa menționează că nu se cunosc deocamdată motivele incendiului.

Potrivit datelor preliminare, suprafața incendiului este de 1 000 de metri pătrați. Informații despre victime nu au fost raportate.

UPDATE: Mash scrie că incendiul a avut loc la un depozit de pe strada Kusovskaea din Moscova: „Conform informațiilor noastre, 800 de metri pătrați sunt deja în flăcări”. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: