VIDEO Incendiu la Universitatea de Stat a Moldovei. Pompierii și salvatorii – la fața locului
Full Article 40 second read

VIDEO Incendiu la Universitatea de Stat a Moldovei. Pompierii și salvatorii – la fața locului

Un incendiu a izbucnit în această seară la Universitatea de Stat a Moldovei (USM). Potrivit purtătoarei de cuvânt a Inspectoratului General pentru Situații Excepționale (IGSU), Liliana Pușcașu, flăcările au cuprins ușa unui birou. Pentru a stinge focul, la fața locului au intervenit salvatorii și pompierii.

„Apelul la serviciul 112 a fost recepționat la ora 18:57. La fața locului au fost îndreptate două echipaje de salvatori și pompieri, care au reușit lichidarea flăcărilor către orele 19:08”, a precizat Liliana Pușcașu pentru NM.

Potrivit sursei citate, din fericire, nu au fost raportate victime.

Circumstanțele cazului urmează să fie stabilite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: