(VIDEO) La București, 99% din apele uzate sunt tratate, iar 94% din nămol este incinerat. Cum este posibil?
Full Article 30 second read

(VIDEO) La București, 99% din apele uzate sunt tratate, iar 94% din nămol este incinerat. Cum este posibil?

România, membră a Uniunii Europene din 1 ianuarie 2007, a cunoscut o transformare semnificativă în ultimii 17 ani, susținută de fondurile și proiectele europene. Modernizarea a avut impact în diverse domenii, de la infrastructură la sănătate. Jurnalista NewsMaker Nicoleta Găină a fost la București pentru a explora schimbările aduse de aceste investiții și a vizitat stația de epurare a orașului și a comunelor limitrofe, un exemplu relevant al progreselor realizate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.




Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: