(VIDEO) Lovită de un troleibuz, pe trecerea de pietoni. O fată de 12 ani a decedat, la Ciocana
Full Article 20 second read

(VIDEO) Lovită de un troleibuz, pe trecerea de pietoni. O fată de 12 ani a decedat, la Ciocana

O fată de 12 ani a decedat, după ce a fost tamponată de un troleibuz. Impactul a avut loc în jurul orei 15:30, pe strada Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana.

Preliminar s-a stabilit că, copila a fost lovită în timp ce traversa strada regulamentar, la o trecere nedirijată pentru pietoni.

Alte circumstanțe se stabilesc.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: