VIDEO Mai multe avioane au zburat deasupra orașului Bălți, iar din ele au sărit parașutiști
Full Article 40 second read

VIDEO Mai multe avioane au zburat deasupra orașului Bălți, iar din ele au sărit parașutiști

Militarii din Batalionul cu Destinaţie Specială „Fulger” al Armatei Naţionale (BDS) execută salturi de instrucţie la centrul de instruire al Brigăzii de Infanterie motorizată „Moldova” din municipiul Bălți.

Potrivit comandantului BDS, locotenent-colonel Constantin Cîșleanu, paraşutările se desfășoară în perioada 15-19 august curent, și au ca scop perfecţionarea capabilităţilor pentru executarea misiunilor speciale și ridicarea nivelului de pregătire al efectivului unității.

Încă din dimineața zilei de luni, 15 august, avioanele au survolat Bălți și au aruncat parașutiști. Imagini video au fost postate pe mai multe rețele sociale, fiind ulterior preluate de presă.Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: