VIDEO Mai multe avioane au zburat deasupra orașului Bălți, iar din ele au sărit parașutiști
Full Article 40 second read

VIDEO Mai multe avioane au zburat deasupra orașului Bălți, iar din ele au sărit parașutiști

Militarii din Batalionul cu Destinaţie Specială „Fulger” al Armatei Naţionale (BDS) execută salturi de instrucţie la centrul de instruire al Brigăzii de Infanterie motorizată „Moldova” din municipiul Bălți.

Potrivit comandantului BDS, locotenent-colonel Constantin Cîșleanu, paraşutările se desfășoară în perioada 15-19 august curent, și au ca scop perfecţionarea capabilităţilor pentru executarea misiunilor speciale și ridicarea nivelului de pregătire al efectivului unității.

Încă din dimineața zilei de luni, 15 august, avioanele au survolat Bălți și au aruncat parașutiști. Imagini video au fost postate pe mai multe rețele sociale, fiind ulterior preluate de presă.Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: