VIDEO Moroșan, către Petkov, după ce a pierdut alegerile: „Locuitorii din Bălți vă vor primi la fel ca și noi”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Moroșan, către Petkov, după ce a pierdut alegerile: „Locuitorii din Bălți vă vor primi la fel ca și noi”

Candidatul Partidului Socialiștilor (PSRM) la funcția de primar al muncipiului Bălți, Maxim Moroșan, a făcut primele declarații, după ce a pierdut alegerile în fața pretendentului Partidului „Nostru”, Alexandr Petcov. Moroșan i-a dorit lui Petkov ca locuitorii din Bălți să-l întâmpine „în felul în care o vor face socialiștii”.

Într-o adresare video, Moroșan le-a mulțumit tuturor locuitorilor din Bălți, care au participat la alegeri.

Vreau să le mulțumesc tuturor bălțenilor, indiferent pentru cine au votat. Pentru că am fost, sunt și voi rămâne un bălțean, iar Bălți este orașul meu natal. Doresc, de asemenea, să mulțumesc echipei noastre minunate și puternice, o echipă cu care am făcut o treabă foarte bună. În ciuda faptului că sunt în politică de doar 5 luni, am obținut rezultate foarte bune”, a spus el.

Candidatul PSRM s-a adresat și candidatului „Partidului Nostru”, Alexandr Petkov, care a câștigat alegerile.

Vreau să mă adresez noului primar. Din câte înțeleg, aveți în față patru ani minunați de colaborare. Bălți vă urează bun venit. Cred că lL. (…) Iar mai departe, mai puține vorbe, mai multe fapte. O să vedem ce puteți face pentru oraș și ce veți face”, a declarat acesta.

Pe 19 noiembrie, în Republica Moldova s-a desfășurat turul II al algerilor locale generale. Scrutinul a avut loc în 273 de localități din țară, în care la alegerile din 5 noiembrie niciunul dintre candidați nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi declarat învingător din primul tur. Detalii – AICI.

În municipiul Bălți, Alexandr Petkov de la PN a câștigat alegerile cu 59,63% dintre voturile alegătorilor. Contracandidatul său, Maxim Moroșan de la PSMR, a obținut  40,37% din sufragii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: