(VIDEO) O turistă din Austria a murit într-o stațiune turistică din Egipt, după ce a fost atacată de un rechin
Full Article 50 second read

(VIDEO) O turistă din Austria a murit într-o stațiune turistică din Egipt, după ce a fost atacată de un rechin

O femeie de 68 de ani, originară din Austria, și-a pierdut viața în timpul vacanței în stațiunea Sahl Hasheesh, Hurghada, Egipt, după ce a fost mușcată de un rechi, scrie RIA Novosti și tabloidul The Sun.

În timp ce înota, femeia a fost atacată de un rechin. Acesta a mușcat-o de mână și de picior. Aceasta a murit în ambulanță, din cauza șocului. Autoritățile au decis să suspende, în regiune, scăldatul, divingul, pescuitul și alte activități pe o perioadă de trei zile.

Femeia era originară din Austria. Unul dintre martori a publicat imagini pe internet. Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoțional.

 

Este primul incident de acest fel înregistrat în ultimii ani în Hurghada. În 2017, o altă persoană a avut de suferit în aceeași regiune.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: